Кошик
Немає відгуків, додати
+380 (95) 424-15-05
+380 (95) 424-15-05
тепловые завесы, увлажнители и осушители воздуха
Кошик

Використання систем туманоутворення для зберігання Фруктів, овочів, риби, м'яса, сиру

Використання систем туманоутворення для зберігання Фруктів, овочів, риби, м'яса, сиру

Системи туманоутворення TecnoCooling відновлюють оптимальний рівень вологості, зупиняючи процес зневоднення і зберігаючи свіжість продуктів довгий час.

Фрукти і овочі складаються в основному з води. Втрата свіжості є наслідком зневоднення продуктів при випаровуванні води. Вода випаровується у зв'язку з різницею між вмістом води в овочах і навколишньому повітрі. Система туманоутворення відновлює оптимальний рівень вологості, зупиняючи процес зневоднення. Крім цього, системи туманоутворення TecnoCooling знижує температуру повітря і охолоджує продукти, викладені на прилавках. Риба також втрачає свіжість через зневоднення, так як складається з води більше, ніж на 70%. Система туманообразования позволяет также контролировать распространение запахов. Некоторые виды мяса, мясных закусок и сыров тоже подвержены обезвоживанию: наша система туманообразования естественным образом восстанавливает нужный микроклимат для сохранения свежести продуктов. Систему можно легко устанавливать в холодильных установках, а ее работа автоматически контролируется датчиками влажности. Снижение потерь веса в идеальных условиях на –95% 

Преимущества

Преимущества от использования систем туманообразования при хранении фруктов, овощей, мяса и рыбы:
  • Предотвращение обезвоживания
  • Зменшення втрати ваги продукту
  • Збереження свіжості
  • Природне зниження температури
  • Полегшення процесу дозрівання деяких видів фруктів
  • Контроль розповсюдження запахів
  • Області застосування
  • Гастрономи
  • М'ясні відділи супермаркетів
  • Рибні магазини
  • Холодильники
  • Приміщення для дозрівання
  • Оптові склади фруктів і овочів
  • Харчова промисловість
  • Рибальські судна та збиральні машини

Як це працює

Системи туманоутворення TecnoCooling періодично розпорошує дрібні краплі води на продукт, зазвичай протягом 1-5 секунд кожні 15 хвилин. Завдяки своїм мініатюрним розмірам, ці краплі води випаровуються, не намачивая їх, зберігаючи необхідний рівень вологості і температури повітря, знижуючи зневоднення і зберігаючи вагу і стан продукту. Цікаво застосування системи в машинах для збирання фруктів і овочів з метою запобігання зневоднення під час збору.

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner